...

Dobro

Dobro

22/11/2014

Navy is new blackIiiiii 20. post je tu! Koliko vreme leti i koliko sam samo srećna što sam dogurala dovde, neizmerno vam svima hvala jer je ovaj kratak period blogovanja njedan od najlepših perioda mog života, a to sve zahvaljujući vama koji me pratite i zbog vas ću se truditi da budem još bolja :)
Da li sam to samo ja ili je teget plava ponovo jedna od glavnih boja jeseni? Raduje me to, teget se jako dobro kombinuje uz većinu boja i idealno izgleda. Ima li išta bolje od teget sakoa uz dodatak crvenog ruža? Ja je obožavam i uz kamel braon a podjednako je genijalno i kada se uvučete u all in navy outfit. Milion kombinacija mi pada na pamet. To je razlog iz kog je crna neprevaziđena i nezaobilazna boja, a teget je u poslednje vreme prati u korak. Svako od nas bi sada voleo da se uvuče u šarene boje, žaleći za toplim vremenom koje je davno završilo svoje za ovu godinu, ali ipak, treba se nekad upustiti i u tamne boje koje su oko nas u ovo doba godine, a teget se u to uklapa sa jedne strane kao veoma otmena a sa druge kao svakodnevna i univerzalna boja. Nadam se da će vas moj post inspirisati na nošenje zanimljivih ali i svedenih kombinacija sa teget plavom.
Do sledećeg posta,
xoxo, B.Aaaaaaaaaaaaand 20th post is here1 Time is going soooo quickly isn't it? And I am that much happy because I made this far. Big thanks for you guys because this short time of blogging was one of the most amazing times of my life, and all thanks to you who follow me and because of you I'll give my best to be better and better. :)
It's just me or navy blue is one of the main colors of the fall? So happy to hear it, navy is amazing for combining with most of the colors and look perfect anyway. Is there anything better than navy blazer with a touch of red rouge? I love it with cam' brown and equally looks good when you wear 'All in navy' outfit. Milion comnations come on my mind. That's why black it incomparable and indispensable color, and navy goes side by side with it. Surely, everyone would like to wear colorful stuff right now, but sometimes we should get ourself into darknes around us. Navy fits great, it is very elegant, but at the other side everyday and universal color. Hope my post'll inspire you for wearing interesting but simple combanions with The navy blue.
Until the next post,
xoxo, B.Na meni//On me

košulja//shirt BERSHKA
džemper//swater C&А
farmerke//jeans ABRACOMBIE AND FITCH
jakna//jacket TALLY WEiJL
cipele//shoes KITTEN OFFICE SHOES ***OVDE IH MOŽETE NAČI NA NEVEROVATNOM SNIŽENjU, BRZO
torba//bag LOCAL STORE